Camera video Veho Muvi K2 cu wi-fi, 1080p@60fps, carcasa Waterproof 100m, card 8GB, kit de montare

VCC-006-K2P2

Nou

1 394,99 lei

Informații

Descriere

Seria de camere MUVI™ K sunt mai mici si au o forma versatila comparand cu modelele anterioare MUVI™ HD. Avand dimensiunile de doar 6cm x 4cm x 2.3cm, K-Series este cel mai mic dispozitiv de filmare HD, al gamei MUVI™, de pana acum, ceea ce inseamna ca este mult mai usor sa-ti filmezi toate aventurile sportive.

Camera MUVI™ K2 inregistreaza la rezolutie HD 1080p @ 60fps, dar si 720p @ 120fps, folosind procesorul MUVI™ XA-7 Ahile, si are presetata rata de 19 mbit/s. Pe langa impecabilele setari pentru capturi video, K2 are totodata setari de emisie de inalta calitate pentru a putea fi folosita de operatori profesionisti, in emisiuni TV.

K2 ofera si posibilitatea captarii foto, la 8, 12 sau 16 mega pixeli, iar acum vine si cu optiunea fotografierii in “burst mode”, care permite pana la 10 poze pe secunda, lasandu-te sa alegi poza perfecta. In plus, exista posibilitatea de rasturnare a camerei cu 180°, ceea ce inseamna ca montezi camera cu susul in jos, iar imaginea redata este normal, si posibilitatatea de activare a senzorului G, ceea ce face ca inregistrarea sa porneasca automat in momentul in care se afla in miscare. Suplimentar, poti seta camera sa faca poze la un interval de timp prestabilit, in timp ce inregistreaza.

Camera MUVI™ K2 are acumulatori interschimbabili, cu o capacitate de 1500mAh, fiind cea mai mare baterie pusa pe vreo camera sportiva de pe piata, pana in acest moment, ceea ce ofera o autonomie de pana la 4 ore de filmare.

In acest pachet, exista si carcasa submersibila pana la 100m si aceasta are butoane pentru controlul inregistrarilor video si foto, sub apa. Carcasa submersibila a camerelor sportive din seria K, au capacul din spatele camerei, interschimbabil, pentru a facilita folosirea camerei cu, sau fara display-ul LCD, si au un port de acces pentru incarcarea bateriei, atunci cand camera nu se afla in apa. MUVI™ K2 este compatibila cu toate accesoriile si prinderile actuale din gama MUVI™ HD.

Pachetul K2 NPNG vine cu o carcasa de protectie care include un display LCD detasabil, care foloseste la modificarea setarilor camerei, navigarea in meniul camerei, vizualizarea inregistrarilor sau ceea ce inregistreaza in acel moment. Pachetul NPNG vine si cu un card de 8GB, dar si cu accesorii aditionale, pentru a putea incepe sa folosesti camera, imediat ce ai cumparat-o.

Camera MUVI™ K2 are Wi-Fi incorporat, care poate transmite pana la o distanta de 60 de metri, si permite conectarea si imperecherea si telefonul tau inteligent. Aplicatia MUVI™ K-Series, oferita pentru Android si iOS, iti da posibilitatea de a te conecta la camera, wireless, pentru vizualizarea imaginilor “live”, redarea filmarilor, fotografiere, distribuire prin intermediul retelelor de socializare Facebook, Tweeter si altele, precum si email. Aceasta aplicatie este disponibila pe Apple store & Google Play.

MUVI™ K2 pastreaza si caracteristicile predecesoarei, cum sunt filmare in loop, auto video, time lapse, foto continuu, controlul setarilor de expunere si zoom digital.

Cutia contine:

- Camera K2 NPNG
- Carcasa de protectie pe durata transportului
- Baterie
- Cablu de incarcare USB
- Suport prindere camera
- Prindere cu unghi drept
- Prindere cu arici
- Prindere adeziva dreapta 3M
- Carcasa submersibila
- Capac drept pentru carcasa (pentru utilizare cand display-ul nu este atasat camerei)
- Folii anti aburire
- Brat adaptor (pentru carcasa submersibila)
- Capac adanc pentru carcasa (pentru utilizare cand display-ul este atasat camerei)
- Prindere adeziva curbata 3M pentru casca
- Prindere frontala pentru casca
- Display LCD
- card microSD capacitate 8GB
- snur pentru camera
- Abtipild transparent No Proof No Glory
- Abtipild Muvi
- Abtipild No Proof No Glory
- Protector lentila
- Manual de utilizare (Engleza, Franceza, Germana, Spaniola, Italiana, Portugheza, Rusa si Japoneza)

Patent in asteptare: 1401760.2


Review-uri

Niciun client nu a adăugat comentarii până acum.

Adaugă review

Camera video Veho Muvi K2 cu wi-fi, 1080p@60fps, carcasa Waterproof 100m, card 8GB, kit de montare

Camera video Veho Muvi K2 cu wi-fi, 1080p@60fps, carcasa Waterproof 100m, card 8GB, kit de montare

Adaugă review

30 alte produse în aceeași categorie: