Set anvelope Continental Grand Prix Attack si Force 700x23/25C

101440

Nou

Acest produs nu mai este în stoc

459,00 lei

Tabel date

Balonaj anvelopa23 mm
ProducatorCONTINENTAL
Grup produsAnvelope 28-29

Informații

Anvelopele perfecte pentru viteza, agilitate si control

Anvelopa fata aerodinamica si agila cuplata cu anvelopa spate aderenta si confortabila

Rezistenta excelenta la intepaturi datorita insertiei Vectran

Aderenta excelenta, rezistenta mare la uzura si rulare usoara datorita compusului Black Chili

Dimensiune 700x23/25C

Culaore negru/negru, pliabile

TPI 3/330

Greutate 400 grame

PSI 110-120

Black Chili - Mixtura unica de cauciuc produsa doar in fabrica din Germania a revolutionat anvelopele de biciclete. Compusul imbunatateste rularea cu 26% si ofera 30% mai mult grip decat anvelopele cu compusi de siliciu. Anvelopele premium cu acest compus impresioneaza si prin rezistenta mare la uzura si isi pastreaza propietatile de la primul pana la ultimul kilometru.

Vectran - fibra high-tech sintetica cu un model preluat din natura. Asemeni panzei de paianjen, Vectran este un polimer lichid-cristalin LCP. Vectran este tors din polimerul topit Vectra si procesat mai departe pentru a forma o tesatura multi-strat. rezultatul este enorm de rezistent la rupere si in acelasi timp foarte usor. Exact calitatile de care are nevoie o anvelopa premium de bicicleta. Vectran Breaker este mai usor, mai flexibil si protejeaza mai eficient impotriva intepaturilor in comparatie cu protectiile de nylon. Stratul nu afecteaza negativ rezistenta la inaintare.

TPS - TirePositioning System, reprezinta ultimul ajutor tehnic posibil. Motociclistii stiau de mult ca anvelopa fata trebuie sa aibe alte calitati decat cea spate si invers. Anvelopa fata mai ingusta reduce rezistenta aerului si ajuta la manevrare. Cauciucul este gandit pentru aderenta speciala mai ales in momentul virarii pe suprafete umede. Anvelopa spate este mai lata si ofera tractiune mai buna datorita unei surafete mai mari de contact si in acelasi timp ofera un confort mai bun. Datorita rularii rapide, mixtura optimizata si contact mai mare cu solul, uzura este redusa. Rezultatul este un set pionier de anvelope fata-spate pentru curse pe asfalt.

Review-uri

Niciun client nu a adăugat comentarii până acum.

Adaugă review

Set anvelope Continental Grand Prix Attack si Force 700x23/25C

Set anvelope Continental Grand Prix Attack si Force 700x23/25C

Adaugă review

30 alte produse în aceeași categorie: